Thursday, 12 February 2015

Čokoholiki vseh dežel, združite se!

Zmaji najraje jedo čokolado. To ste prvi izvedeli tukaj. Na srečo je v Ljubljani nemalo krajev, kamor se gre lahko malce pretežak zmaj posladkati in si dvigniti hormon sreče.
Obstaja pa tudi virtualni kraj, ki omogoča dostavo sladkih tablic zadovoljstva kar do doma, ahem, brloga.
Ustvarjalci portala MojaCokolada.si razumejo čokoholike in za nas želijo le najboljše iz kakavovega sveta. Čokolade izjemne kvalitete priznanih proizvajalcev kot so čokoladnica Rustika, Čokoladni atelje Dobnik, Eraclea in drugi. Izbirate lahko ne samo med klasičnimi čokoladnimi tablicami, ampak med celo paleto drugih sladkih izdelkov, zaradi katerih boste resno podvomili v svojo dieto.
Verjetno najbolj popularna storitev na mojačokolada.si je izdelava unikatne čokolade ali bonboniere.
Storitev Moja Čokolada omogoča elegantno rešitev večne zagate ob obdarovanju. Na spletni strani izberete vrsto čokolade (izbirate lahko med mlečno, temno, belo, ali mešanico vseh treh), v naslednjih korakih pa izberete napis, ki bo krasil vašo čokolado in jo posujete z brezplačnimi posipi. Ravno posipi so pri meni največji hit, saj je izbira res precejšnja in z njimi dodate čokoladi neko posebno noto. Srčki in jagode za zaljubljene? Lešniki in mandlji za klasike? Če ste bolj pogumni pa morda čili, rdeči poper ali sušena čebula. Da, čebula.
Tak, zanimiv, v Rustiki ročno izdelan, 200 gramski izdelek prispe na vaš dom, zapakiran v lično embalažo. Kako hitro jo boste zmazali, je odvisno od vas. Svojo čokolado po lastnem okusu in željah si lahko sestavite na tejle povezavi: http://www.mojacokolada.si/233-moja-cokolada.

Bajsi je dobil svojo, mešano čokolado z jagodami, smarties bonbončki in lešniki. Morda jo bo pustil še kaj zame.

moja čokolada
Ni slabo, kajne?