Saturday, 12 April 2014

AlmiraSadar

Na Beethovnovi 12 v Ljubljani stoji majhen butik priznane modne oblikovalke Almire Sadar, ki nas že nekaj let navdihuje in oblači (obenem pa tudi uči in predava na ljubljanski Naravoslovnotehniški fakulteti). Že pogled v svežo izložbo nas očara in povabi naj vstopimo.

Na obešalnikih in lutkah visijo pisana oblačilca, saj je ravnokar prišla nova kolekcija za pomlad in poletje. Potiski z rožicami, obleke z aplikacijami in zanimivo teksturo in pletene ogrlice, katere bi najraje imeli v vseh možnih barvah. Tukaj ne boste našli nič dolgočasnega, tudi njena knjiga Oblikujmo z Almiro Sadar je daleč od tega. V njej najdemo vrsto navodil in skic za izdelavo različnih kosov in dodatkov, za manj spretne je navdihujoče že gledanje fotografij.
Če navodila za šivanje in pletenje raje poslušate v živo, se lahko udeležite ene izmed Almirinih delavnic, ki potekajo kar v butiku. Za več informacij o delavnicah pišite na hello(at)almirasadar.com

Almira Sadar se bo tudi letos predstavila na ljubljanskem Fashion Weeku. Kolekcijo za jesen in zimo boste lahko občudovali v torek 15.4. ob 21:00 v Kino Šiška ali v živo na elle.si, če vam vstopnice ni uspelo dobiti.

almira sadar
Slika: Sanja C. @itsmissys
almira sadar
Slika: Sanja C. @itsmissys
almira sadar
Slika: Sanja C. @itsmissys
almira sadar
Slika: Sanja C. @itsmissys